Σύσταση εταιρείας στη Βουλγαρία

Η δημιουργία εταιρείας στη Βουλγαρία, αποτελεί ένα βήμα, στο οποίο πολλοί έλληνες προχωρούν τα τελευταία χρόνια, στην προσπάθειά τους να απαλλαγούν από το δυσβάσταχτο οικονομικό περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί στην Ελλάδα.

εταιρεία στη Βουλγαρία, ίδρυση εταιρείας στη Βουλγαρία, σύσταση εταιρείας στη Βουλγαρία

Τα πλεονεκτήματα που έχει μια τέτοια κίνηση είναι πολλά με κυριότερα:

  • την χαμηλή φορολόγηση – 10% στα εταιρικά κέρδη και 5% στα μερίσματα
  • την απαλλαγή ΦΠΑ σε ενδοκοινοτικές συναλλαγές
  • τα φθηνότερα λειτουργικά κόστη και φυσικά
  • το σταθερότερο και ασφαλέστερο σε σχέση με την Ελλάδα οικονομικό περιβάλλον
  • Η δυνατότητα έκδοσης τιμολογίων χωρίς συνεχείς θεωρήσεις

Η διαδικασία σύστασης εταιρείας στη Βουλγαρία διαρκεί περίπου 2 εβδομάδες, ενώ το κεφάλαιο που απαιτείται για τις Εταιρείες Περιορισμένης Ευθύνης είναι 1 ευρώ.

Υπάρχουν πολλές οικονομικές επιλογές για την ανεύρεση χώρου όπου θα στεγαστεί η έδρα της εταιρείας, μεταξύ των οποίων και η virtual λύση. Χωρίς δηλαδή να χρειαστείτε να έχετε δική σας φυσική έδρα.

Εμείς, αναλαμβάνουμε την σύσταση της εταιρείας σας, ενεργώντας υπεύθυνα και αξιόπιστα σε κάθε φάση. Από την σύνταξη και την μετάφραση των απαραίτητων εγγράφων, την παράσταση ενώπιον του συμβολαιογράφου έως και την εκπροσώπησή σας στις αρμόδιες υπηρεσίες.

Στη συνέχεια, παρέχουμε συμβουλευτική σε θέματα που αφορούν το χρηματοπιστωτικό περιβάλλον και υπηρεσίες στη Βουλγαρία, λογιστική και φοροτεχνική κάλυψη.

Εφόσον το επιθυμείται σας βοηθάμε να συγκεντρώσετε υποψηφιότητες και να κάνετε επιλογή προσωπικού, αλλά και να βρείτε χώρο για την έδρα της εταιρείας σας ή και για τις στεγαστικές σας ανάγκες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.