Λίγα λόγια για εμάς...

Η MADIBEST OOD δημιουργήθηκε από την Μαρία Μπερμπεράκη, κοινωνιολόγο-μεταφράστρια και πλαισιώνεται από συνεργάτες, διαφόρων ειδικοτήτων (νομικούς, οικονομολόγους, εκπαιδευτικούς, μηχανικούς)

Ο κορμός της δραστηριότητάς της έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα, αναπτύσσεται όμως και σε άλλες κατευθύνσεις όπως real estate και εμπόριο, που λειτουργούν συμπληρωματικά και ενισχυτικά μεταξύ τους, ενώ εκτείνεται γεωγραφικά στον άξονα Ελλάδας-Βουλγαρίας.

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στο κέντρο της Σόφιας, ενώ γραφείο υποστήριξης υπάρχει στην Καβάλα και ένα δίκτυο εξωτερικών συνεργατών σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και της Βουλγαρίας.

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας, διαθέτει και την επιστημονική κατάρτιση αλλά και μεγάλη εμπειρία - τουλάχιστον 25 ετών στη διαχείριση ελληνοβουλγαρικών θεμάτων – προγραμμάτων, εμπορικών συναλλαγών, εκπαιδευτικών ανταλλαγών κλπ , γεγονός που εγγυάται χειρισμούς που οδηγούν σε επιτυχή έκβαση κάθε υπόθεσής σας.

Οι υπηρεσίες της εταιρείας περιλαμβάνουν:

- Εξυπηρέτηση hand by hand (δηλαδή από το πρώτο βήμα και μέχρι την επίτευξη του στόχου σας έχετε μαζί σας κάποιον που θα σας καθοδηγεί).

- Αναλαμβάνουμε την μετάφραση όλων των απαραίτητων εγγράφων και κάνουμε όλες τις απαραίτητες κινήσεις για την εγγραφή ελλήνων σπουδαστών σε Βουλγάρικα πανεπιστήμια.

- Αναλαμβάνουμε την έναρξη επιχειρήσεων για όσους θέλουν να μεταφέρουν την εταιρία τους στην Βουλγαρία.

- Μεταφράζουμε παντώς είδους κείμενα, ιστοσελίδες, βιβλία κ.λ.π. με μεταφραστές που μεταφράζουν στην μητρική τους γλώσσα.

- Αναλαμβάνουμε την διαδικασία διαμονής για τους φοιτητές ή επαγγελματικής στέγης για την μεταφορά της εταιρείας σας